facebook tracking

Vad gör en Fastighetsansvarig på Platzer?

Vi som fastighetsansvariga hanterar den dagliga driften i våra fastigheter. Vi är de som ser till att allt fungerar ute på plats; allt från dörrar och lås till belysning och tekniska installationer. Som fastighetsansvarig tar jag emot eventuella felanmälningar hos våra hyresgäster och ser till att lösa dem på egen hand eller med hjälp av entreprenörer beroende på vad det är för problem. I mitt jobb ingår mycket kundkontakter, jag strävar efter att träffa hyresgästerna dagligen så att de får en bra relation till mig och Platzer. Det underlättar både mitt och mina kollegors jobb om vi har bra relationer – och inte minst, så är det himla kul att få träffa så många olika människor hela tiden!

En viktig del i mitt arbete handlar om att hålla koll på energiförbrukningen i fastigheterna. Jag pratar med hyresgästerna om miljöfrågor och ser till så att alla system fungerar på ett optimalt sätt. En vanlig dag på jobbet är jag mestadels på plats i fastigheterna i mitt ansvarsområde, jag hanterar felanmälningar, undersöker så att allt fungerar som det skall och möter hyresgäster för att fånga upp eventuella problem och lösa dem. Jobbet är fritt och omväxlande vilket jag uppskattar!

Hur är det att jobba här?

Jag trivs otroligt bra på Platzer, jag har alltid ett leende på läpparna när jag skall till jobbet. Vi som jobbar här får verkligen frihet under ansvar – jag kan styra över min vardag på jobbet. Jag har varit här i sju år nu och trivs fortfarande lika bra. För den som vill finns det stora möjligheter att utvecklas inom företaget på olika sätt. Jag har exempelvis flera kollegor som valt att gå vidare till andra roller inom bolaget. Vi har en fin gemenskap på Platzer, alla som jobbar här vill varandra väl och det gör väldigt mycket för känslan och stämningen. Alla kan verkligen prata med alla och det känns att bolaget bryr sig.

Din bakgrund

Jag har arbetat med många olika saker hittills i mitt yrkesliv. För att ge några exempel har jag jobbat på bensinstation, på byggbolag och dessutom på Ullevi i samband med olika arrangemang. Genomgående har jag arbetat med service i olika former vilket passar mig perfekt! På Platzer började jag 2010 och även om jag inte hade jobbat med precis det jag gör nu har jag haft mycket nytta av mina tidigare erfarenheter i rollen som Fastighetsansvarig.

Jobbar du redan på Platzer Fastigheter AB?

Var med i rekryteringen och hitta din nästa kollega!

email
@platzer.se
Teamtailor

Employer branding från Teamtailor