Platzer Fastigheter AB logotype

Karin Pull

HR-chef

Vad gör du som HR-chef?
Min roll som HR-chef handlar om att stötta organisationen att kunna tillvarata och utveckla medarbetare så att vi kan nå framgång tillsammans. I praktiken kan det handla om att attrahera, rekrytera, utveckla och behålla medarbetare. Samt arbeta för att människor skall kunna trivas, må bra och vilja vara här och prestera.

Varför började du på Platzer?
Jag valde att börja på Platzer för att det är ett så positivt klimat samt för att det finns så mycket möjligheter här. Både möjligheter att utvecklas men också att kunna påverka och bidra till den fortsatta framgången. Jag upplever Platzer som en arbetsplats där man får vara den man är och där det finns en stark tro på människan. Jag tror att det är mycket det som gör oss så framgångsrika, att vi vågar tro på att var en har något bidra med och att vi låter varandra få utrymme att prestera samtidigt som vi ser och stöttar varandra.

Din bakgrund?
Jag har en magisterexamen i personal- och arbetslivsfrågor från Göteborgs universitet och har jobbat inom olika HR-roller sedan 2005. Innan jag började på Platzer jobbade jag som HR-partner på Riksbyggen. Jag började på Platzer i Februari 2016.

Jobbar du redan på Platzer Fastigheter AB?

Hjälp till i rekryteringen och hitta din framtida kollega.

@platzer.se