Platzer Fastigheter AB logotype

Michael Albrektson

Uthyrare – Uthyrning

Vad gör en uthyrare på Platzer?

I min roll som uthyrare jobbar jag med att matcha hyresgästers lokalbehov med attraktiva lokallösningar inom Platzers bestånd. Vi söker aktivt upp företag för att ta kontakt och diskutera deras lokalbehov. Vi jobbar med marknadsföring av våra lokaler och fastigheter dels i olika digitala kanaler men också genom att anordna events, synas på mässor och ta fram säljmaterial med mera. Vi är kort och gott Platzers säljare, vi letar nya hyresgäster och matchar vår produkt mot marknaden på bästa sätt. En annan viktig del i det vardagliga arbetet som uthyrare är att genomföra visningar och träffa potentiella hyresgäster samt delta i avtalsförhandlingar och upprätta offerter.

För att jag skall kunna lyckas som uthyrare krävs att jag hela tiden jobbar tillsammans med övriga på företaget vilket är positivt då vi kan nyttja våra olika kompetenser för att nå fram till lyckade affärer. Som uthyrare får jag träffa väldigt många olika människor och varje affär är unik vilket gör att det aldrig blir tråkigt.

Hur är det att jobba här?

Man känner sig väldigt delaktig i hela företaget, vi jobbar tillsammans för att lyckas vilket jag uppskattar väldigt mycket. Vi har också en väldigt bra dynamik inom bolaget, vi är en bra mix av människor. Självklart finns det saker vi behöver blir bättre på, till exempel kan vi bli ännu tydligare i vår kommunikation och kring våra roller så att vi jobbar så optimalt som möjligt ihop. Något som jag verkligen uppskattar med Platzer är att det finns ett stort engagemang och en hög ambitionsnivå och -vi har verkligen roligt här!

Din bakgrund

Jag har tidigare arbetat inom försäljning, jag var butikschef i fem år och arbetade sedan med förmedling av hus och lägenheter som förmedlingskonsult, jag har även arbetat med införsäljning av mäklartjänster till husproducenter. Innan jag började på Platzer jobbade jag som lokalmäklarkonsult i 3 år inom kommersiella fastigheter. På Platzer har jag varit sedan våren 2015.

Jobbar du redan på Platzer Fastigheter AB?

Hjälp till i rekryteringen och hitta din framtida kollega.

@platzer.se