facebook tracking

Vad gör du som Teknisk förvaltare?

Tillsammans med mina kollegor tar jag hand om våra fastigheter och ser till att de hålls i bra skick utifrån våra kunders behov. Inom teknisk förvaltning ansvarar vi för fastigheternas underhåll och dagliga drift. Jag är också ute på plats för att lösa eventuella problem som uppstått i fastigheterna. Vi satsar mycket på att utveckla våra fastigheter vilket innebär att jag även arbetar i projektform tillsammans med kollegor när det gäller drift och underhåll. Vi vill att våra fastigheter skall fungera så bra som möjligt för hyresgästen samtidigt som vi arbetar med att hålla nere energiförbrukningen och bidra till en bättre miljö. Vårt fastighetsbestånd är mycket tekniktätt vilket gör att ingen dag är den andra lik, det finns alltid något nytt att lära sig. Jag upplever att Platzer våga satsa på nya idéer och det gör att mitt arbete blir oerhört stimulerande och jag får möjlighet att vara kreativ.

Hur är det att jobba på Platzer?

Jag trivs väldigt bra! Jag får stor frihet och förtroendet att lägga upp mitt arbete och komma med förslag till förbättringar. Du får chansen att prova dig fram och själv påverka ditt arbete – det uppskattar jag! Platzer är bra på att lyfta olika personers kompetens, man får utvecklas inom det man är bra på och det är en framgångsfaktor, det du gillar och trivs med blir du ofta bättre på. Vi har en bra gemenskap och alla pratar med alla, det är prestigelöst på det sättet, vi har inga gränser emellan oss.

Din bakgrund

Jag har tidigare arbetat som administratör men haft ett intresse för fastigheter under lång tid och valde att utbilda mig till fastighetsingenjör på Fastighetsakademin. Jag fick jobb på Platzer direkt efter utbildningen!

Jobbar du redan på Platzer Fastigheter AB?

Var med i rekryteringen och hitta din nästa kollega!

email
@platzer.se
  • Agneta Frigård
  • Frida Börjesson
  • Karin Pull
  • Michael Albrektson
  • Patrik Lund
  • Solenn Le Bolloch
Teamtailor

Employer branding från Teamtailor